Zajímá mne Váš verdikt. Panáčků oškliváčků se moc nevšímejte ty už jsou od podledu mimo měřítko. Asi by bylo dobrý podle výkresovky, pokud ji někdo máte, prověřit zda jsou míry alespoň trohu v měřítku. Já na lasičku nic nemám.
To jsou kecalové, já jsem s etam pohyboval tak nějak průběžně jen jsem si odskočil na oběd to je pravda, ale hospa byla nahoře a tak jsem nemohl být pryč moc dlouho. Ale lasičku mi předali neboj. Jen jsem něměl ještě čas na to kouknout.
Tento příspěvek původně napsal Admin
To jsou kecalové, já jsem s etam pohyboval tak nějak průběžně jen jsem si odskočil na oběd to je pravda, ale hospa byla nahoře a tak jsem nemohl být pryč moc dlouho. Ale lasičku mi předali neboj. Jen jsem něměl ještě čas na to kouknout.
Ty kecalové bezostyšně tvrdili že po pátečním tahu s Kubrtem vyhledáváš tiché a závětrné koutky... O lasičku u Tebe strach nemám. Zkuste ji prolustrovat a hoďte mě sem také verdikt. Jo jinak abych nezapoměl ten mariňáckej jeep je fakt pěknej! Chci si ho taky postavit ...
To jsou jenom pomluvy těm nevěř
Na lasičku koukneme a zkusíme to s Tondou nějak probrat.
Jinak jsem rád že se ti jeep líbil a hlavně že jsi ho tam mezi těma velkejma obludama našel
No hele už při prvním otevření krabice bylo jasné že to je jeden velkej průser. Ta stavebnice je v jakémkoliv měřítku jen né v 1/35, tipoval by jsem tak něco kolem 1/24. Takže jestli si chceš postavit M-29, tak je asi jedinou možností Azimut, nebo kdo ho dělá, ale cena je poněkud vyšší, jelikož je to celoresin. Mrkni na greatmodels a uvidíš sám.