Přátelé, nemáte nějaké pěkné fotky/linky/jiné údaje na shora uvedený %subj% ? Měl bych v plánu si (někdy, až bude čas ) jednu pěknou "Alfa-Two" z Oki postavit (pokud možno tříbarevnou), ale kde nic, tu nic.... mám pár poznámek z Concordu (Tank Battles in Pacific), který mi bohužel neříkal pane ale měl jsem ho jen půjčený, ale to je bohužel vše .....
A na který stránce ty fotky byly nevíš? Jelikož jsem tvor líný, tak aby jsem to nemusel pracně hledat. Pak se podívám do svých archívů a nebo mi ty fota co máš pošli mailem na plastikova@valka.cz.
L.
Já právě že naopak, fotky nemám žádný, jen pár ručně psaných poznámek o tom co jsem na fotkách viděl..... shrnuto vím, že ty hajtry měly přídavný pancéřování z článků pásů všech typů zboků korby, na předním pancíři a ze stran věže, některé si vepředu vezly otep klestí jako hatě, některé (zdaleka ne všechny) měly duckbills.... kamufláž byla snad (to nevím jistě) stříkaná i přes ty pásy. Označení : geometrický obrazec (podle čety) a v něm číslo. Někdy na boku korby, někdy na věži (zboku zepředu nebo vzadu ...) .
That's all....ale to je málo, sháním právě toho víc ...