Já už A2 mám také objednanou. Z doslechu vím, že tahle serie Dragonů je super - lepty,kovová hlaveň, pásy- vše v jednom. Jen se popídím, co tomu řeknou měřiči šermanologové...
Haló, pánové mám dotaz! Dragon vydal stavebnici US M4A1 DV a jak jsem měl možnost vidět je opravdu parádní, tak bych měl dotaz na šermanology jestli se dá z týhle stavebnice vyjít a postavit model z mysu Gloucester? Je mi jasný, že se musí vyměnit kryt převodovky za litej, pásy na T49 a hlaveň se štítem na 75mm. Tohle jde udělat jen z krabice a není k tomu vlastně nic třeba, vše mám. Tak poraďte neznalému šermanů jde to, nebo ne? Díky za odpověď!
Jasná volba že je to TASCA. Jen pořád nevím, jestli ty navařený pláty na boku jsou ve stavebnici lisovaný dohromady s korbou nebo vzlášť. Na fotkách z Glou nejsou. Stavěl jsi už někdy tenhle typ z téhle stavebnice?
Jo, máš pravdu ta korba je holá bez navařených desek. Ty jsou vylisovaný vzlášť- je to vidět na posledním rámečku. Takže je to horkej favorit tahle stavebnice, bližší už asi neseženeme. Jen to chce jiný pásy, což bohužel zdražuje samotnej model. Pepo, jen nějak nevidím ten navařenej držák na tom předku? Ta první fotka ho má, ale u té druhé tak nevím, je to vlastně jen eLko, takže to modelově ztvárnit nebude nijak těžký. Takže to shrnu, myslíš jako známej šermanolog, že tahle stavebnice je nejlepší co na stavbu stroje z Glou potřebujeme?